header

Werkgevers

Nedflex Transport uitzendbureau

Bent u vanwege groei op zoek naar extra chauffeurs of logistiek medewerkers? Moet u iemand vervangen, of heeft u een extra chauffeur nodig voor een spoedopdracht? Nedflex Transport & Logistiek heeft een goed gevulde database van beroepschauffeurs en logistiek medewerkers.

Snel de juiste kandidaat

Nedflex Transport staat voor een servicegerichte benadering. Wij spannen ons maximaal in om u als werkgever snel te voorzien van de juiste kandidaat. Dit houdt in dat de ervaring, vaardigheden, standplaats en salariswensen van de kandidaat naadloos aansluiten bij uw wensen.

Opleidingstrajecten

Dankzij onze partnerschappen kunnen wij ook op maat gemaakte opleidingstrajecten aanbieden. We kunnen dus gemotiveerde mensen opleiden tot chauffeurs, of uw huidige beroepschauffeurs een verbredende of specialistische opleidingen aanbieden. Omdat wij samenwerken met zeer hoog aangeschreven verkeersscholen, bent u bij ons altijd verzekerd van kwaliteit.

NIEUW – Uniek concept: stageplek i.c.m. beroepsopleiding

Nedflex Transport lanceert als eerste in de transportsector een nieuw concept. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee een nieuwe doelgroep aanboren, vol gemotiveerde mensen die we voor u opleiden tot chauffeurs. We doen dit door samen met u de functie van chauffeur bij uw organisatie óók aantrekkelijk te maken voor werkzoekenden die nog opgeleid moeten worden tot chauffeur.

We bieden u de mogelijkheid om een chauffeur in wording vanaf het moment dat hij aan zijn opleiding bij een van onze gerenommeerde rijscholen begint, een stageplek aan te bieden. Gedurende zijn opleiding, die ca. 3 maanden duurt, werkt de kandidaat al bij u – in het magazijn, als koerier, als productiemedewerker of een andere rol die aansluit bij de kwaliteiten van de chauffeur-in-spé. Hij of zij leert zodoende het bedrijf kennen en u heeft de kans om de persoon al drie maanden te beoordelen. Wanneer de chauffeur de opleiding heeft afgerond, heeft u de eerste keuze – u bepaalt dus voor 100% of wij deze gediplomeerde chauffeur exclusief aan u uitlenen.

Hiermee verzekert u zich van:

Een nieuwe aanwas aan chauffeurs;

Nieuwe, gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs;

Nieuwe chauffeurs die binding hebben met uw bedrijf;

Extra tijd om de chauffeur te beoordelen;

Extra handjes in de productie.

Bedrijven die een dergelijk partnerschap met ons aangaan, krijgen bovendien voorrang bij het aannemen van chauffeurs die wij buiten de stageplekken om opleiden.

Meer weten? Neem contact met ons op.

De voordelen van samenwerken met Nedflex transport

Snel de juiste kandidaat

Direct een flexibele oplossing voor uw bezettingsvraagstuk; u zit niet vast aan een vast dienstverband

Groot netwerk ervaren chauffeurs

Bijscholing huidige chauffeurs of opleidingstraject op maat

Maak het maar waar!

– Ik wil direct een vacature doorgeven, maar verplicht mij tot niets.

Payrolling

Nedflex Transport is een dochteronderneming van Nedflex Payrolling & Uitzenden, één van de grotere payrollspecialisten van Nederland. Naast het leveren van flexibel personeel, kunnen wij u tevens organistiebreed maximale flexibiliteit bieden.

Wat is payrolling?

Nedflex neemt al uw betaalde medewerkers over. Zij komen bij ons op de payroll te staan. U besteedt zodoende alle administratieve en juridische rompslomp uit. Want: wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Nedflex wordt dus juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie,  doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij regelen het.

Omdat wij als lid van de Algemene Bond voor Uitzendorganisaties de ABU cao mogen combineren met de inlenersbeloning (uw cao), kunnen wij u per medewerker minstens 5,5 jaar flexibiliteit bieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Payrolling bij Nedflex

Nedflex is lid van de ABU en beschikt over alle benodigde certificeringen. Daarnaast is Nedflex de speciaal geselecteerde payrollpartner van Koninklijke Horeca Nederland en LTO Arbeidskracht. Wij zijn tevens Topleverancier van RECRON. Overweegt u te payrollen, wilt u meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.