header

Opleiding

Rijopleidingen bij Nedflex Transport

Nedflex Transport heeft een samenwerkingsverband met twee zeer goed aangeschreven verkeersscholen: Verkeersschool Hoek Bouma (De Goorn) en Verkeersschool Nelen (Amsterdam).

Ben je op zoek naar werk?

Wij kunnen je een goede opleiding tot beroepschauffeur aanbieden. En gezien de hoeveelheid werk die er beschikbaar is in de transportsector, durven wij je te garanderen dat wij nadat je de opleiding hebt afgerond direct werk voor je hebben.

Op zoek naar chauffeurs?

Wij kunnen chauffeurs direct voor u opleiden, of uw huidige medewerkers verbredende of specialistische verkeersopleidingen bieden.

Nieuw: opleiding + stageplek + baangarantie

Nog geen vrachtwagenrijbewijs en toch direct aan het werk? Het kan! Nedflex Transport lanceert een uniek concept. Wij bieden chauffeurs in wording de kans om direct aan het werk te gaan, in afwachting van het behalen van hun diploma’s. Hoe doen we dat?

Allereerst helpen wij elke werkzoekende die aangeeft chauffeur te willen worden om snel alle papieren te behalen bij een gerenommeerde rijschool. Gedurende de opleiding, plaatsen we de aspirant-chauffeur alvast bij het bedrijf waar hij of zij straks als chauffeur gaat werken. Hij of zij gaat daar werk doen dat aansluit bij zijn of haar kwaliteiten; dat kan bijvoorbeeld als productiemedewerker, als medewerker van het magazijn, als koerier, orderpicker of een vergelijkbare rol. Zodoende heeft de chauffeur in opleiding vanaf dag één betaald werk. Ook kan hij of zij het bedrijf alvast leren kennen – en vice versa. Wanneer de opleiding is afgerond (ga uit van drie maanden), kan de kandidaat vast achter het stuur plaatsnemen.

De werkzoekende neemt hiermee een versnelde (en betaalde) route naar werk. Het bedrijf dat chauffeurs zoekt, krijgt een gegarandeerd goede chauffeur die al heeft aangetoond over de juiste motivatie te beschikken. Beide partijen hebben bovendien de tijd gehad om elkaar te leren kennen.

Meer weten?

– Wilt u meer informatie of een offerte op maat?

Het volledige aanbod opleidingen:

C1 Vrachtwagenrijbewijs

C Vrachtwagen

CE Aanhanger achter vrachtwagen

C1E Lichte vrachtwagen / aanhangwagen

C en D Vakbekwaamheid / code 95

C en D Nascholing

D Busrijbewijs